Происшествия

В Миколаєві горів суднобудівний цех

23 травня о 01:11 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшла інформація про пожежу на території одного з підприємств м. Миколаєва по вул. Дніпровська. Телефонували очевидці — чергові співробітники об’єкту, який знаходиться поряд.

На місце направлено два пожежно-рятувальні відділення 4 Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Інгульського району міста. По прибуттю встановлено, що горить приміщення по виробництву яхт, човнів на площі 300 м.кв. Загальна площа приміщень становить біля 4500 м.кв.

У зв’язку з значною пожежною небезпекою підприємства та тим, що об’єкт недостатньо забезпечений водою для пожежогасіння, оголошено підвищений номер виклику. Прийнято рішення залучити відділення  Державних пожежно-рятувальних частин по охороні Центрального, Заводського, Корабельного районів Миколаєва, чергову зміну оперативно-координаційного центру, співробітників дослідно-випробувальної лабораторії, автомобіль рукавно-газодимозахисної служби. Також на місці працювала мобільна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області на чолі з начальником Головного управління Максимом Грицаєнко.

О 02:35 пожежу локалізовано в тих розмірах, яких вона набула до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. О 03:30 — ліквідовано. В осередку горіння рятувальники виявили балони з ацетиленом та киснем, які становили загрозу вибуху. Завдяки вжитим заходам та злагодженим діям підрозділів Служби порятунку вдалося уникнути трагічних наслідків.

Під час пожежі постраждав співробітник підприємства. Чоловіка госпіталізовано до опікового центру міської лікарні №3, ступінь опіків встановлюється.

Загалом для гасіння залучались 13 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Також залучались співробітники Головного управління  Національної поліції України у Миколаївській області, патрульної поліції міста, ПАТ «Миколаївводоканал», ПАТ «Миколаївобленерго».

Попередня причина пожежі — порушення діючих норм та правил пожежної безпеки, повідомили в ГУ ДСНС в області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button