Спорт

Миколаївські волейболістки здобули "золото" Чемпіонату України та перейшли у Вищу лігу

З 11 по 14 травня 2017 року в місті Вінниці пройшов фінальний тур Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд І ліги. Всього в Чемпіонаті брали участь 12 команд.

В фіналі за перемогу змагалися 4 жіночих команди: ВК «Педуніверситет-СДЮСШ» м. Вінниця, «ХАЕС-НАЕК»  м. Нетішин (Хмельницька область), «СДЮШОР №2» м. Полтава та Миколаївська жіноча команда «Южанка»-ДЮСШ №5-ВУФК.

Після ІІІ туру миколаївська команда «Южанка»-ДЮСШ№5-ВУФК займала перше місце у турнірній таблиці.

В першій грі фінального туру наші дівчата з рахунком 1:3 поступились команді «ХАЕС-НАЕК» м. Нетішин. Але дві інші зустрічі провели дуже гарно на фізичному та емоційному підйомі та перемогли ВК «Педуніверситет-СДЮСШ» м. Вінниця  та «СДЮШОР №2» м. Полтава з однаковими рахунками: 3:0.

[do_widget id=text-16]

 

В підсумку фінального туру миколаївські дівчата здобули золоті нагороди Чемпіонату України серед жіночих команд І ліги та завоювали  право в наступному сезоні грати у Вищій лізі України.

 

Склад команди «ДЮСШ №5 – ВУФК»: Салюк Дар’я,  Булаковська Валерія, Дубова Катерина, Кузьменко Ліана, Охримчук Ірина, Вороніна Вікторія, Ігнатова Вікторія, Яковлева Ганна, Вербицька Олена. Головний тренер команди — Бахматов Вадим Валерійович, тренер команди — Глазко Геннадій Євгенійович.

Заступник директора ДЮСШ №5
Г.Є. Глазко

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button