Происшествия

На вулиці Толстого миколаївські патрульні вкотре затримали наркомана

Близько 18-ої години 11 травня патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Толстого (мікрорайон Широка Балка) ходить чоловік, який має при собі наркотичну речовину.

При наближенні інспекторів невідомий кинув на землю медичний шприц з темною речовиною, — повідомили в патрульній поліції Миколаєва.

В подальшому, при проведенні поверхневої перевірки, в пакеті, який чоловік тримав у руках, охоронці порядку побачили ще кілька шприців з невідомою речовиною.

 

Зі слів 48-ми річного чоловіка, в шприцах знаходився наркотичний засіб, який він придбав для власного вживання. На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Нагадаємо, ми писали про те, що на лобовому склі миколаївської «маршрутки» рекламують вул. Толстого як місце, де можна придбати наркотики.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Харе смешить поимкой единичных нариков!
    Так выращивается на полях гектарами / сотками!
    Хвастайтесь разгромом барыг где солома мешками и ширка литрами!
    Все они как на ладони (вернее на объезной и широкой балке)!

  2. Та что тут не понятно они сами кришуют этих барыг стыд и позор новой полиции и новому руководству. Как все было так и есть а молодёжь сейчас погибает от наркотиков раньше такого не было а сейчас это просто ужас сейчас чтоб взять понюхать это как сбегать в магазин за хлебом

  3. Как откатывали,так и откатывают после реформы,что не могут точки,где ширью торгуют,закрыть,на Свободной и Новаторов,Нарики толпами туда едут.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button