Общество

"Вулиці і проспекти - у незадовільному стані", - патрульна поліція Миколаєва

Так, в період з 17 квітня по 3 травня поточного року патрульними проведено весняний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів. Було обстежено понад 80 вулиць та доріг міста, перевірено стан утримання 17 залізничних переїздів Укрзалізниці.

Як повідомили в патрульній поліції, незадовільний стан дорожнього покриття було зафіксовано: вулиці Херсонське шосе, Троїцька, 2-га Набережна, Олександра Янати, Електронна, Космонавтів, Авангардна, Г.Свиридова, 12 Повздовжня, 1-ша Інгульська, 3-тя Військова, 2-га Екіпажна, Привільна, 9-та Слобідська, Новозаводська, СтеповаДоктора Самойловича, Остапа Вишні, Кобзарська, 295 Ст. Дивізії, Знам’янська, Прибузька, Погранична, Кузнецька, Індустріальна, Курортна, Озерна, Морехідна, Шосейна, 3-тя Слобідська, Шевченка, Московська, Очаківська, Веселинівська, В. Морська, Нікольська та проспектів Г. України, Миру, Богоявленський та Корабелів.

В ході огляду було звернуто увагу на стан дорожніх знаків, світлофорних об’єктів та забезпечення їх нормативної видимості.

Майже всі вулиці міста Миколаєва потребують нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

За підсумками огляду патрульними складено 8 адмінматеріалів на відповідальних посадових осіб дорожніх та комунальних організацій та направлено приписи на усунення недоліків.

Про всі виявлені в ході обстеження недоліки було проінформовано власників вулично-шляхових мереж: Миколаївський міськвиконком та Службу автомобільних доріг у Миколаївській області для включення їх до планів робіт.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Ой-ой-ой. Что же это такое происходит, граждане Николаевцы? Ведь это же немыслимая ситуация. Транспортные артерии нашего славного города «Н» попали в беду! Труби и стар и млад! Больше не сможет юная школьница дойти до храма знаний в своих розовых туфельках! Герои труда и войны нелепо поставлены на грань выживания, ведь от качества транспортных сообщений может на прямую зависеть их жизнь. Труби, неравнодушный учитель!!! Труби честный полицейский!!! Славное СЛАВНОЕ наше судостроение, хлеб наш, опора наша больше не может работать в полну силушку, беда… беда горькая приключилась ни жданно ни гаданно…
    пс тьфу . не донбас бомбить надо

  2. проспект в прошлом году делали и он уже весь в ямах.хорошая кормушка для отмывания денег,с таким успехом у нас дороги никогда не будут хорошими

    1. Его все незалежное время, ремонтируют! Ничего удивительного. А вот 7слободку сделали в первые в жизни, и по сей день суппер!

      1. Теперь ещё пусть и 8ую 9бывшая Орджоникидзе) тоже в асфальт закатают. Ехал там прошлой субботой, чуть зубы все порастерял - по брусчатке ехать невозможно же

  3. Уже и названия поменяли улицам, и с жбфлагами бегали и бардюры красили- а ямы никуда не деваются по дороге на эуропу. СУГС три рараза!))))))))))))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button