Культура

"Океаночка" і "Водограй" з Корабельного отримали свої нагороди міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю

9 травня традиційно у Каштановому сквері пройшла церемонія нагородження переможців ІV Відкритого міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю та гала-концерт «Перемога в серцях поколінь» за участю кращих творчих колективів і виконавців міста Миколаєва.

Засновниками та організаторами цього конкурсу є рада воїнів-інтернаціоналістів міста Миколаєва, управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління освіти Миколаївської міської ради, міський методичний центр клубної роботи, а також Миколаївський міський палац культури і мистецтв.

Приємно, що на очах кількатисячної аудиторії миколаївців та гостей міста свої нагороди отримали й колективи художньої самодіяльності Миколаївського міського палацу культури «Корабельний»: народний вокальний ансамбль «Океаночка» (керівник — Сергій Реутов) та зразковий ансамбль танцю «Водограй» (керівник — Світлана Чебан).

 

Чотирьохгодинний захід, у програмі якого було близько сорока різножанрових номерів художньої самодіяльності, промайнув як одна година. Присутні на святі глядачі співали разом із виконавцями під мотиви добре відомих пісень воєнних років та пісень сучасних співаків, слова творів яких зараз на слуху у більшості українців.

Після завершення свята ще довго не вщухала головна вулиця міста — Соборна, — даруючи містянам та нашим гостям весняний настрій та чудодійні аромати квітучої весни, надихаючи усіх на нові звершення і перемоги!

За матеріалами адміністрації ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button