Происшествия

Затриманий на хабарі дільничний Корабельного райвідділу зізнався у злочині і буде перебувати під домашнім арештом

Слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва Світланою Скрипченко обрано запобіжний захід В. Тимофєєву — старшому дільничному офіцеру поліції сектору превенції Корабельного відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

Відповідно до матеріалів клопотання, правоохоронець за попередньою змовою із своїм безпосереднім керівником вимагав від місцевого підприємця надавати йому (на користь вищезазначеного керівника підозрюваного) 1,5 тисячі гривень щомісяця.

Неправомірну вигоду поліцейський вимагав за не перешкоджання господарській діяльності підприємця. Протягом лютого-травня 2017 року дільничний офіцер отримав від суб’єкта підприємницької діяльності 4,5 тис. гривень.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав та просив обрати для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у сумі 200 тис. гривень.

Підозрюваний свою провину у скоєнні кримінального правопорушення визнав та просив обрати йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Захисник також просив обрати більш м’який запобіжний захід, оскільки його підзахисний має на утриманні двох малолітніх дітей, постійне місце проживання, дружину, яка перебуває у декретній відпустці, визнав свою провину та буде співпрацювати з органами досудового розслідування

Дослідивши матеріали кримінального провадження, заслухавши думки сторін, та з урахуванням того, що підозрюваний має міцні соціальні зв’язки, що значно зменшує ризик переховування від слідства та суду, суд ухвалив обрати дільничному офіцеру запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, — повідомляє прес-служба Центрального районного суду м. Миколаєва.

Водночас на підозрюваного покладено обов’язки з’являтись за першим викликом слідства та суду, не спілкуватись з потерпілими та свідками у зазначеному кримінальному провадженні, здати на зберігання документи, які дозволяють виїзд за кордон.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Товарищи берите взятки только аккуратно,а поймают откупитесь ура ,ура,ура!!!? ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button