Культура

Вихованці Палацу культури "Корабельний" отримали нагороди "Кубка Грації-2017"

Всеукраїнські відкриті змагання зі спортивних танців «Кубок Грації-2017», що пройшли в обласному Палаці культури 29 квітня у Міжнародний день танцю, залишли багато приємних вражень як у сіддівської колегії, так і серед глядачів.

Клуб спортивного танцю «Елена» міського Палацу культури «Корабельний» поповнив арсенал своїх нагород вагомими досягненнями.

Представлена на розсуд суддів конкурсна програма наших виконавців була різноманітна та яскрава і викликала захоплення. Про це свідчать самі результати. Танцювальна пара у складі Брички Даніїла та Жовнірчик Анастасії, які виступали в категорії «Юніори 1Е», виборола ІІІ місце у європейській та ІІ місце в латино-американській програмі. А Слободянюк Олександр разом зі своєю партнершою Бричкою Софією посіли І місце у програмі загального заліку, категорія «Ювенали 1Н».

Такі високі показники — результат щоденних тренувань та наполегливої роботи керівника КСТ «Елена», людини, закоханої у бально-спортивний танець, професіонала із великим стажем роботи — Олени Михайлівни Заборовської.

Дирекція ММПК «Корабельний» вітає переможців, зиче керівникові наснаги у справі служіння мистецтву та подальших вагомих досягнень, — повідомив заступник директора ПК «Корабельний» Максим Коровай.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button