Происшествия

В центрі Миколаєва підлітки зірвали лавку і намагались втекти від поліції

Близько 1-ої години ночі охоронці порядку отримали повідомлення про те, що на вулиці Соборній (колишній вулиці Радянській) група молодих людей відірвала лавку та несе її в напрямку проспекту Центрального (колишнього пр. Леніна).

При наближенні патрульного автомобілю група з більш ніж 10 осіб кинули лавку і почала тікати.

Інспекторам вдалось наздогнати трьох з них, двох хлопців та дівчину. Молоді люди одразу почали чинити опір та вириватися.

Особливо «відзначилась» дівчина. Під час затримання її товаришів вона весь час заважала, штовхалась та намагалась вдарити охоронця порядку ногою.

Після доставлення їх до відділу поліції з’ясувалось, що всі вони неповнолітні, одному з парубків 16 років, а дівчині та іншому парубку — по 17. Всіх їх патрульні передали працівникам слідчо-оперативної групи відділу поліції, — повідомили в УПП міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

    1. Причем тут страна к быдлячему воспитанию подростков????? Тут вопрос к родителям.
      Гора не идет к Магомету. Что бы был порядок, не нужно что то ждать от страны. Нужно начать с себя. С малого - съел конфетку - выброси фантик в урну, другом сигарету, а потом заходи в подъезд, лифт, сидишь отдыхаешь - не обманывай территорию возле себя.... Когда каждый будет соблюдать эти элементарные правила, тогда и будет порядок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button