КультураОбщество

В Корабельному районі 4-класниця Іванна Цитрак відкрила виставку своїх робіт у дитячій бібліотеці

Серед неординарних особистостей бібліотеки для дітей №8, читачів відділу книгообміну та сімейного читання є немало співаків, танцюристів, а також маленьких художників. Кожна дитина талановита по-своєму, це треба лише вміти вчасно виявити та розвити. Та особливо радісно, коли на небосхилі талантів спалахують маленькі зірочки. І такою зірочкою сміливо можна назвати читачку бібліотеки – ученицю 4-А класу МЗОШ №1 Цитрак Іванну, яка навчається у Дитячому центрі Корабельного району у гуртку «Родзинка». Іванна гарно малює масляними фарбами та виготовляє різні чудові речі своїми руками.

Іванна є активною читачкою бібліотеки вже чотири роки, вона дуже любить читати книги, брала участь у бібліотечних акціях, була учасницею програмами Літнього читання – 2016 «Літня подорож у Книжкове королівство», є активною учасницею різних заходів бібліотеки.

Бібліотекар бібліотеки Лілія Георгіївна Полковниченко запропонувала юній художниці організувати виставку її картин та поробок у бібліотеці. А сьогодні з талановитою дівчинкою відбулася зустріч – інтерв’ю, де Іванна розповідала про те, як вона малює картини, на яку тему, які цікаві речі вона любить виготовляти своїми руками. А фантазує Іванна завдяки книгам, які читає у бібліотеці. Остання книга, яку прочитала Іванна – це книга Д.Парашини-Дени, О.Дюпен «Хутряні помпони та К. Хто вкрав кролика Вусика?», про яку вона розповіла у своєму інтерв’ю. І можливо у Іванни з’являться інші гарні картини або поробки, коли вона прочитає наступну книгу із серії книг «Хутряі помпони та К.» та інші.

Читачам бібліотеки дуже сподобалась виставка картин та робіт Іванни, яка буде тривати у бібліотеці іще цілий тиждень.

Отже, наші юні читачі — це маленькі зірочки, але така зірка, як Іванна вже по-справжньому яскраво сяє на небосхилі талановитих читачів бібліотеки, зігріваючи всіх своїми промінцями.

Юному даруванню Іванні Цитрак хочеться побажати нових перемог, творчих злетів, успіхів, процвітання в майбутньому та виразити подяку батькам та викладачам.

Маленьким талановитим зірочкам неодмінно слід розвиватися, а допомогти в цьому може маленьке диво – це книга. Тож читайте і творіть, бо творчість та читання для дитини — це безкраїй світ її розвитку.

Лілія Полковниченко,
провідний бібліотекар бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Дай, Боже, творчої наснаги та нових успіхів талановитій дівчинці! А ще хочу подякувати маму Іванни, Ларису Анатолівну, за те, що виховала свою доньку та привила їй любов до творчості.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button