Общество

На Миколаївщині будуть посилені заходи безпеки під час травневих свят

Голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко провів зустріч з керівниками правоохоронних органів Миколаївщини. Серед головних питань – проведення в області травневих свят.

Спільно з начальником УСБУ в Миколаївській області Олексієм Ляхом,  заступником начальника ГУ національної поліції Євгеном Нестеренком, прокурором області Тарасом Дунасом було визначено першочергові заходи для забезпечення громадського порядку під час проведення масових заходів, — повідомили в ОДА.

«Рівень терористичних загроз під час проведення святкових заходів залишається високим, — зазначив Олексій Савченко. – Є певні сили, які готові влаштовувати масові заворушення через ганебні і навіть жорсткі провокації. Тому я прошу забезпечити максимально посилені  заходи безпеки у всіх районах області», — звернувся до керівників правоохоронних структур очільник ОДА.

Також  Олексій Савченко звернувся до правоохоронців з наполегливим проханням провести роз’яснювальну роботу з представниками громадських організацій щодо додержання Закону України про заборону пропаганди комуністичної символіки, щоб не допустити можливості конфліктних ситуацій:

«Саме поява під час мітингів червоних прапорів та іншої символіки, наприклад, «георгіївської стрічки» може стати тією «іскрою», яка спровокує людей на масові заворушення. Ми не повинні цього допустити. У нас один-єдиний державний прапор України, герб і гімн»,  — підкреслив голова ОДА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button