Происшествия

У Миколаєві хлопець, якого "не поділили" жінки на вулиці, влаштувавши бійку, став справляти малу нужду на очах у всіх...

Вчора, близько 14-ої години, патрульні отримали повідомлення про побиття жінки в Інгульському районі Миколаєва. На вулиці Театральній вони побачили 45-річну заявницю, яка повідомила, що невідома дівчина нанесла їй кілька ударів в обличчя, та вказала напрямок, в якому вона пішла разом із своїм хлопцем.

Інспектори наздогнали їх. Спочатку 23-річний хлопець підозрюваної намагався завадити охоронцям порядку поспілкуватися з нею, але згодом заспокоївся.

Як з’ясувалось, дівчині не сподобалось, що заявниця занадто люб’язно привіталась з її хлопцем, і вона почала бити її.

[do_widget id=text-16]

 

В момент опитування всіх учасників події хлопець, якого «не поділили» жінки, став справляти малу нужду на очах у всіх. На зауваження патрульних не реагував, а закінчивши, взагалі почав їм погрожувати. Для припинення його протиправних дій інспектори застосували до нього кайданки.

В подальшому всіх учасників події охоронці порядку доставили до відділу поліції, де на чоловіка склали адмінматеріали, а жінок передали працівникам слідчо-оперативної групи відділу поліції, — повідомили в патрульній поліції м. Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Культура города без этого Николаев не Николаев, по больше таких интелегентов. Пацану надо было на копов сыкануть, толку с них никакого

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button