Общество

2 роки "умовно" отримав за рішенням Корабельного районного суду стрілок по людям у громадському місці

 

Вироком Корабельного районного суду м. Миколаєва від 26 квітня 2017 року, Андрій Мовшенко визнаний винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 296 (хуліганство із застосуванням зброї, що карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років) та частиною 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що передбачає менш суворе покарання) Кримінального Кодексу України.

Условный срок попросил прокурор
для обвиняемого в стрельбе на
выборах мэра города Николаева

«…Призначити йому покарання: за ч.4 ст.296 КК України — позбавлення волі сроком на 4 роки, за ч.1 ст.122 КК України — позбавлення волі сроком на 1 рік. На підставі ч.1 ст.70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим покаранням, визначити Мовшенко остаточне покарання у вигляді позбавлення волі сроком на 4 роки.

На підставі ч.1 ст.75 Кримінального Кодексу України, звільнити Мовшенко від призначенного покарання, замінивши його умовним сроком на 2 роки. На підставі ч.1 ст. 76 КК України, покласти на Мовшенко наступні обов’язки: періодично з’являтись для реєстрації до уповноваженного органу з питань пробації, повідомляти уповноваженний орган з питань пробації про зміну адреси проживання, роботи, або навчання.

Речові докази, а саме: 2 гільзи, електрошокер, 15 металевих предметів неправильної геометрічної форми — знищити. Диск з відеозаписами з камер відеоспостереження зберігати в матеріалах провадження…» — зачитав вирок суддя Тимур Коротков.

Крім того, з Андрія Мовшенка стягнуть на користь держави судові витрати у розмірі 1922, 78 грн., а також витрати на лікування постраждалих по цій справі: на користь Миколаївської обласної дитячої лікарні — 7527,39 грн, та на користь Вітовської ЦРЛ — 2045 грн…

Після оголошення вироку, суддя нагадав Мовшенку про його права, зокрема — про право на звернення до Президента України за помилуванням.

Нагадаємо, ми писали: «Получение активистами денежной компенсации — не повод для закрытия уголовного дела по факту стрельбы в Корабельном районе».

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. напугали ёжика голой жопой.С такими судьями можно стрелять дальше по людям один хрен ничего не будет.

    1. Почему не будет? Денюжкой потрусить придется. На юрфаке учат незабесплатно.

    2. если взрыв гранаты [censored] стрельба-просто погрозили падьчиком:аяяй,больше так не делай

  2. Это урок,посмотрите на себя со стороны,"блатюки".Несколько минут вы "герои",а потом почти год у вас "геморой",попадание на "бабки" и еще,такими смирными становитесь.И это еще повезло,что Мельниченко-слизняк,дал заднюю,еще есть люди принципиальные и вот тут,уже так не отвертеться..Живите честно и спать будете спокойно.

  3. Условно? самому что ли пойти и пострелять в людей..... Развлечение просто СУПЕР! и в итоге отделаюсь лёгким испугом, в виде "УСЛОВНО". Так и живем.... никто и не за что не несет ответственность.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button