Общество

«Запальні дівчата» з Корабельного району відзначились у міському етапі Фестивалю Дружин юних пожежних

25 квітня в актовій залі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відбувся міський етап Фестивалю Дружин юних пожежних. На цей раз у творчому поєдинку зійшлися команди-переможці Центрального, Інгульського, Заводського та Корабельного районів міста Миколаєва.

По традиції розпочалося змагання із конкурсу «Домашнє завдання». За темою цьогорічного фестивалю «Безпека в житті, життя в безпеці!». Всі виступи, які представили команди-учасниці, були яскравими та цікавими, глядачі в залі вітали дітей бурхливими оплесками та з цікавістю спостерігали за дійством на сцені.

 

За результатом суддівського оцінювання перемогу в даному конкурсі виборола команда «60 частина» Центрального району м. Миколаєва, яка буде представляти ЗОШ №60 на обласному етапі Фестивалю. Друге місце посіла команда ЗОШ № 22 «Фенікс» Заводського району, третє місце посіли «Запальні дівчата» Корабельного району (ЗОШ № 54).

Особливістю міського етапу фестивалю стало те, що команда ЗОШ №56 «Палаючі серця» Інгульського району міста Миколаєва також пройшла до обласного етапу за номінацією «Глядацька симпатія».

Далі діти вступили в бій за знання найбільш обізнаної команди у сфері надання першої домедичної допомоги. За умовами конкурсу, участь у ньому бере лише один учасник з команди, який повинен дати якомога більше правильних відповідей на запитання за 1 хвилину. І перше місце в даному конкурсі посіла команда «60 частина».

Наостанок, діти представили до загальної уваги власноруч створені плакати соціальної реклами на тему: «Діти разом кажуть Ні небезпекам на землі!». Перемогу в цьому конкурсі виборола команда ЗОШ №56 «Палаючі серця» Інгульського району м. Миколаєва.

На завершення організатори нагородили усіх учасників грамотами та цінними подарунками, а також побажали добрих та позитивних емоцій та безпечних днів, — повідомило ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Підводячи підсумки, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області  з реагування на надзвичайні ситуації Михайло Гриб подякував усім учасникам за активну участь та зазначив:

«Сьогодні діти створили справжнє свято безпеки, поділилися своїми емоціями та позитивним настроєм! Бажаємо нових звершень та, звісно ж, перемоги на наступному, завершальному, обласному етапі, який очікує всіх у травні!»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button