Общество

"А читання нам – це свято!" Школярі у Корабельному розважилися з користю

Ми читаємо завзято,
а читання нам – це свято!

У переддень Всесвітнього дня книги та авторського права бібліотека для дітей №8 розширила формат своєї діяльності і виїхала з «бібліогастролями» до мікрорайону Кульбакіно.

Учасниками літературно-пізнавальної програми «Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято!», яку підготувала бібліотека, стали учні 4-го та 5-го класів загальноосвітньої школи №44.

[do_widget id=text-16]

 

За годину з невеликим діти здійснили подорож сторінками «КНИГИ ДИВ», а допомагав їм у цьому добрий Чарівник, який і перегортав сторінки цієї чарівної книги: Поетичну, Географічну, Наукову, Смачну, Модну і ін. Під час подорожі хлопців та дівчат чекали казкові загадки, пісні, танці, веселі ігри і конкурси.

Але найприємнішим сюрпризом для них стала зустріч з автором книги для дітей «Стуль» — поетом з Корабельного району Геннадієм Борисовим. Юні «чомучки» з цікавістю слухали вірші поета, а найактивніші з них отримали в подарунок книги з автографом автора.

Всесвітній день книги і авторського права – це черговий приємний привід згадати про задоволення, яке приносить читання хороших книг, про мудрість і величезні знання, які вони зберігають, про повагу чужих авторських прав.

За матеріалами Наталки Стрезевої

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Дуже потрібна робота , організаторам заходу повага . Дітей треба привчати до читання книжок .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button