Общество

Про розміри разової грошової допомоги до свята Перемоги в 2017 році - управління соцвиплат Корабельного району

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2017р. № 223 у 2017 році виплата разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань», здійснюватиметься у таких розмірах:

1. Інвалідам війни та колишнім малолітнім (яким на момент ув’язнення не виповнилося 14 років) в’язням концентраційних таборів, гетто та інших місць примусового тримання, визнаним інвалідами від загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин:

I групи — 3500 гривень;

II групи — 3100 гривень;

III групи — 2700 гривень;

2. Учасникам бойових дій та колишнім неповнолітнім (яким на момент ув’язнення не виповнилося 18 років) в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, а також дітям, які народилися у зазначених місцях примусового тримання їх батьків, — 1200 гривень;

3. Особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, — 3500 гривень;

[do_widget id=text-16]

 

4. Членам сімей загиблих та дружинам (чоловікам) померлих інвалідів війни, дружинам (чоловікам) померлих учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя інвалідами від загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися вдруге, — 600 гривень;

5. Учасникам війни та колишнім в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особам, які були насильно вивезені на примусові роботи, дітям партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал-соціалістським режимом у тилу ворога — 500 гривень.

Начальник управління соціальних виплат і
компенсацій Корабельного району Т.В. Коба

За довідками звертайтесь до управління соціальних виплат і компенсацій Корабельного району
за телефонами: 60-08-77,  60-09-05

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button