Происшествия

Поліція Корабельного району шукає свідків двох пограбувань чоловіків

15 квітня до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 28-річний чоловік, який повідомив, що його пограбували.

Так, близько 01:30 год. біля будинку №20/3 по пр. Корабелів до заявника підбіг невідомий, який, вдаривши потерпілого по голові, вихопив із його руки рюкзак, в якому знаходились мобільний телефон і особисті речі.

Крім того, 41-річний мешканець Корабельного району повідомив поліцейських, що 14 квітня о 22:00 год. біля зупинки громадського транспорту по вул. Антонюка (колишній вул. Жукова) двоє незнайомців, застосувавши відносно заявника фізичну силу, відібрали в нього барсетку із мобільним телефоном та особистими документами.

[do_widget id=text-16]

 

Слідчими відділеннями підрозділів розпочаті кримінальні провадження за ознаками чч.1, 2 та 3 ст.186 КК України «Грабіж», санкції яких передбачають покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до восьми років. Поліцейські встановлюють винних осіб, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєних злочинів, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до територіальних відділів поліції, або за телефоном «102».

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Для чего это обращение,для очередного висяка-отписки? Маломальски проработавший следователь,участковый,в званиии лейтенанта уже должен знать всю картотеку лиц склонным к таким преступлениям,и раскрытие не составляет особого труда-было бы желание и профессионализм...

    1. Прав на 100% только поразгоняли всех старых да и тех кто хоть 4-6 лет отработал, много сами ушли. На данный момент в Корабельном районе что участковые что розыск все вновь прибывшие, агентура отсутствует а те кто ушел ничего не передали ничему не научили потому висяков сейчас накопилось вообще тьма, плюс Луценко прокуратуру щас душит не дает дела закрывать не раскрытые. Вообщем дело торба, плюс ко всему штат сотрудников сократили почти на 30% и при этом провели амнистию, выкинули в разваленную страну без работы и куда они пойдут??? Ясен пень шапки сбивать.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button