КультураОбщество

Миколаївцям пропонують прочитати книгу "Анексія: острів Крим. Хроніки "гібридної війни"

21 квітня о 16:00 в Миколаєві, в бібліотеці ім. О. Гмирьова, Тарас Березовец презентує книгу «Анексія: острів Крим. Хроніки «гібридної війни».

Організатори запрошують на зустріч з Тарасом Березовцем всіх охочих.

«Анексія: острів Крим» охоплює період з 18 лютого по 18 березня 2014 року. Про події на півострові розповідають політики, військові, експерти, журналісти та ті, хто був свідком окупації. Книга розкриває технології «гібридної війни», досліджує операцію російських спецслужб. Ці факти підтверджують документи та фото.

«Крим – це біль кожного українця-патріота. А для мене він ще більше відчутний, бо там – моя мала Батьківщина, – зазначив Тарас Березовець. – Сподіваюся, хроніка допоможе українцям краще зрозуміти, що насправді відбувалося у Криму у 2014-му, чому півострів був захоплений практично без жодного пострілу та чи могли мирні жителі протистояти окупації. Викладені факти стануть у пригоді, коли прийде час давати правову оцінку кримінальним та військовим злочинам. Присвячую цю книгу всім відомим і безіменним героям того буремного «місяця анексії», які спробували протистояти аншлюсу».

Тарас Березовець, відомий український політичний експерт, директор компанії Berta Communications. Народився 1975 року у Керчі, кримчанин у шостому поколінні. У 1997 році закінчив Інстутут журналістики Київського національного університету ім. Т.Шевченка. 2003 р. здобув освіту у Royal College of Defence Studies у Лондоні. У 2004 р. отримав ступінь магістра міжнародних відносин у King’s College London по темі військової пропаганди. Т.Березовець – один з найвідоміших українських політконсультантів, який тривалий час працює з топ-політиками України.

З перших днів анексії Криму зайнявся боротьбою з кремлівською пропагандистською машиною, організовуючи наукові заходи в Україні і за кордоном. У грудні 2014 року створив і очолив проект Free Crimea. В рамках цієї діяльності був підготовлений перший аналітичний звіт про ситуацію з правами людини «Чорна книга окупації Криму». Free Crimea був презентований у Європарламенті та Державному департаменті США. 31 березня 2017 року Тараса Березовець виступив з доповіддю по гібридний загрозам на засіданні Ради безпеки ООН.

Приходьте 21 квітня о 16:00 в бібліотеку ім. О. Гмирьова. На презентації ви зможете поспілкуватися й сфотографуватися з автором, придбати книгу та отримати автограф.

Вхід безкоштовний.

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Презентация новой туалетной бумаги. Лучше бы написал как Турчинов слил Крым за бабки.

  2. Кастрюли, ну вы и упоротые :здобув освіту у Royal College of Defence Studies у Лондоні. У 2004 р. отримав ступінь магістра міжнародних відносин у King’s College London по темі військової пропаганди. Цирк на дроти!

  3. Як завжди, в коментарях мічцеві рашисти розливіають своє лайно направо й наліво! Збирайте речі й в рашку мерщій!

      1. Я у себя дома , в своей стране , хоть в Харькове , хоть в Луцке , хоть в Николаеве , а ты лапотник ко мне приперся с московии . Разницу улавливаешь ? Иди домой и дрочи дальше на путлера .

        1. я родился и вырос тут и все было нормально. пока такие упыри как ты не начали мутить воду и не развязали войну. дрочить твой удел. и все равно на кого лишь бы тебе бабки платили. это ты приперся сюда из бандерштата и хочешь установить свои порядки. чего ж ты на языке завоевателя пишешь? или перекрасился 50 на 50))))) ну ты и упырь двухличный

        2. Вам не надоела одна и та же тема ? Извиняюсь , что влажу в чужой спор , но если ты родился и вырос тут - люби народ среди которого вырос и будь патриотом а не пятой колонной Кремля . А на счет развязывания войны напомню - не Украина оккупировали Курскую область России но РФ оккупировала украинский Крым .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button