Общество

Громадські активісти Миколаївщини навчалися правильно отримувати доступ до публічної інформації

12 квітня 2017 року Головним територіальним управлінням юстиції у Миколаївській області за участю Громадського Центру з моніторингу дотримання прав людини, ГО «Незалежна соціальна адвокація та правозахист», діючих моніторів міста Миколаєва спільно з співробітниками Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини було проведено лекцію на тему: «Доступ до публічної інформації».

Захід організовано для членів неурядових громадських організацій та громадських діячів.

 

[do_widget id=text-16]

 

В ході заходу було обговорено ключові положення Закону України «Про доступ до публічної інформації». Було розлянуто основні моменти надання інформації на запити про доступ до публічної інформації, підстави для відмови в наданні такої інформації, роз’яснено хід «трискладового тесту», яким варто керуватися під час надання службової інформації на запити.

У заході взяла участь і члени ГО «Незалежна соціальна адвокація та правозахист» з Корабельного району — Світлана Пашкевич та Тетяна Добридник (директор ГО).

Нагадаємо, ми писали: «Чиновники Николаевского горсовета незаконно блокируют доступ к публичной информации», — профсоюз морпорта

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button