Общество

Завдяки благодійникам, у Корабельному районі, готуючись до свят, провели роботи з ремонту та благоустрою пам'ятників

Адміністрацією Корабельного району м. Миколаєва, з метою підготовки до святкових заходів з нагоди відзначення 72-ї річниці Дня Перемоги у другій світовій війні, було ініційовано роботи з ремонту та благоустрою пам’ятників та пам’ятних місць району, а саме:

За рахунок благодійної допомоги, яку надали приватне підприємство «Висотник» (гендиректор — Юрій Єгоров, директор — Антон Єгоров) та приватний підприємець Михайлов В.А., проведено роботи з реставрації пам’ятника «Воїну-визволителю» (братська могила воїнів, які загинули під час визволення с. Жовтневе від нацистських загарбників у березні 1944 року, вул. Ольшанців, 66).

А також силами працівників ДЮСШ № 5 (директор — Майя Рудаковська) проведено роботи з благоустрою пам’ятного знаку на місці підготовки до висадки загону десантників під командуванням К.Ф. Ольшанського у березні 1944 року (вул. Андреєва, берег річки Південний Буг).

Про це повідомили в адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради.

«Адміністрація Корабельного району щиро вдячна керівникам підприємств за активну життєву позицію та надану допомогу. Саме завдяки їх порозумінню, досвіду та професіоналізму, адміністрація району має можливість вирішувати повсякденні питання громади району», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button