Происшествия

В Корабельному районі затримали 26-річного водія Peugeot, позбавленого права керування

В Корабельному районі Миколаєва патрульні зупинили водія, який керував транспортним засобом будучи позбавлений такого права, до того ж ще й надав на перевірку не свої документи.

Близько 23-ої години 10 квітня на вулиці Океанівській (колишня вул. Артема) патрульні побачили автомобіль Peugeot, який рухався з вимкненими світловими приладами. Зупинивши авто, інспектори попросили водія пред’явити документи.

Він повідомив, що має лише посвідчення водія, а от свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу залишилось у його знайомого. При цьому чоловік помітно нервував. Коли ж він показав охоронцям порядку посвідчення водія, вони зрозуміли, чому. Чоловік на документі був не схожим на нього. Для встановлення особи водія патрульні доставили його до відділу поліції.

Там він погодився назвати свої справжні дані та надав паспорт громадянина України. Виявилось, що 26-річний чоловік рішенням районного суду позбавлений права керування транспортними засобами через керування в стані сп’яніння, — повідомили в патрульній поліції.

Зі слів підозрюваного, посвідчення водія, надане ним на перевірку інспекторам, він придбав в мережі Інтернет. Охоронці порядку склали на чоловіка адмінматеріали за керування транспортним засобом особою позбавленою такого права, та передали його слідчому.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button