Общество

Кримінальну справу по обвинуваченню судового працівника розглядатиме Корабельний районний суд

10 квітня Апеляційний суд Миколаївської області у складі колегії суддів судової палати у кримінальних справах: головуючої Гребенюк В.І., суддів Куценко О.В., Маркової Т.О., розглянувши у письмовому апеляційному провадженні подання голови Ленінського районного суду м. Миколаєва про направлення кримінального провадження за обвинуваченням Пісоченка О.П. за ч. 3 ст. 368 КК України та Рудика М.Р. за  ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України до іншого суду в межах юрисдикції апеляційного суду Миколаївської області, постановив передати його на розгляд до Корабельного районного суду м. Миколаєва.

Як вказувалося у поданні голови Ленінського районного суду м. Миколаєва, 4 квітня 2017 року у підготовчому судовому засіданні було постановлено направити обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні відносно Пісоченка О.П. та Рудика М.Р. до апеляційного суду Миколаївської області для визначення підсудності, оскільки обвинувачений Рудик М.Р. працює судовим розпорядником у Ленінському районному суді м. Миколаєва.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 1 ст. 34 КПК України, кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо обвинувачений чи потерпілий працює або працював у суді, до підсудності якого належить здійснення кримінального провадження, тому колегія суддів подання задовольнила, про що постановила відповідне судове рішення, — повідомляє прес-секретар апеляційного суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button