Общество

Свято "Весела сімейка" відбулось в палаці культури "Корабельний"

7 квітня, наприкінці весняних канікул, дирекція міського палацу культури «Корабельний» подарувала учасникам колективів художньої самодіяльності справжнє свято під назвою «Весела сімейка», щоб показати, наскільки значать одне для одного усі: і дорослі, і діти.

Конкурсно-розважальна програма, яку дотепно, з жартами та веселощами проводили Клоун дядя Юра та його помічниця Клоунеса, стала до вподоби не тільки маленьким та юним учасникам художньої самодіяльності, а й їхнім батькам. Звісно ж, не обійшлося й без художніх номерів, які представили усі дитячі колективи Палацу культури.

Цікаві ігри у вигляді змагань, танцювальні вправи та конкурси, естафети – усе це та багато іншого було підготовлено організотарами виключно для дітей із творчих колективів. За участь у розвагах діти отримували солодкі подарунки від адміністрації закладу культури, а також оплески та схвальні вигуки від батьків, рідних, друзів та знайомих, які залюбки підтримували всіх учасників яскравого дійства.

На завершення заходу аніматори запропонували усім загадати бажання, кожному колективу вручили повітряні гелієві кульки, які випурхнули в небо як символ здійснення бажань.

Віримо, що усе загадане обов’язково здійсниться, а мрії наших дітей неодмінно втіляться в життя.

(відео розпочинайте дивитися із 24 хв. 05 сек.)

Максим КОРОВАЙ, заступник директора
з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button