Общество

Влада вручила подяку директорці фірми-перевізника "Алан-Техно" Інзі Шаповаловій

Голова Миколаївської облради Вікторія Москаленко відзначила подяками «активних друзів та благодійників» Віктора Смірнова (керівника театру слова «Дарунок неба», що працює у Вітовському районі) подяками облради.

Церемонія нагородження відбулася 5 квітня, разом з прем’єрою соціальної драми «Рай на земле» (режисер-постановник — Віктор Смірнов), що пройшла у Миколаївському обласному театрі ляльок.

«За вагомий особистий внесок у підтримку розвитку аматорського театрального мистецтва на Миколаївщині, збереження традицій українського народу, активну громадську діяльність Вікторія Москаленко вручила Подяки Миколаївської обласної ради Олені Бондаренко — волонтеру, Наталії Трофименко – депутату Воскресенської селищної ради та Інзі Шаповаловій — директору ТОВ «Алан-Техно», — зазначається на сторінці обласної ради у facebook.

Нагадаємо, ми писали:
Скандал на остановке устроили пассажиры, не желающие платить
по-новому (ВИДЕО). Успокаивать бунт приехала Инга Шаповалова

На своїй сторінці в тій же соцмережі староста сіл Лупареве і Лимани Наталія Панашій, додавши фото  з цієї події, написала:

«…Вітаю директора ТОВ «АЛАН-ТЕХНО» — ІНГУ ШАПОВАЛОВУ!!!! УСПІХІВ ВАМ!!!!! Саме такою я ВАС і знаю!!!!»

Читайте також: «Мы хотим, чтобы нас уважали, а не унижали», — жители Витовского района собирают подписи за смену перевозчика.

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Наталья Хведоровна, подлиз Шаповаловой засчитан! Получите премию от Инги! Продолжайте, жители Лиман и Лупарево, ездить как скотина в старых лоховозках.

  2. Лучше обещание выполнила которые обещала ...за проезд, за последний маршрут 20:30 и ученики до 18лет которые едут якобы в пол цены- дерут сволочи полную стоимость проезда а не пол цены.Таки да премию за служила Панаший от Шаповаловой ....ПОЗОР ВАМ.

  3. Профессор Шариков. ну зачем Вы так на бедных женщин.Это они с голоду поопухали бедные.

  4. Показывает зарплаты своим водителям по 50-75% от минималки. Ей все можно. Царевна. И проверок нет. За все оплачено.

  5. Що ви, про всі обіцянки вже забули. Все добре,не в людей, а в Інги - нагороджують!!. А жителі сіл Лимани, Лупарево не можуть виїхати на роботу, приїхати з міста. Місця не має - дачники, дерева, торби та кравчучки, а ще маленькі автобуси, які запізнюються на 20 хв.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button