Общество

У "Жуковській" Церкві Святого Духа в Корабельному районі гасили умовну пожежу, евакуювавши людей

З метою забезпечення належного протипожежного режиму під час проведення Великодня, 7 квітня працівниками 5 ДПРЧ по охороні Корабельного району проведено тактичні заняття в Церкві Святого Духа за адресою: м. Миколаїв, вул. Рильського, 66 (цю Церкву люди поміж собою часто називають «Жуковською», ймовірно, через відносну близкість до зупинки «Жукова» — прим. ред.).

Під час занять проведено умовну евакуацію людей та умовне гасіння пожежі.

Працівники пожежної охорони з поставленою задачею впорались на відмінно, — повідомляє прес-служба відомства.

Великдень — одне з найважливіших християнських свят, яке пов’язано не тільки із службою і приготуванням великодніх свят, а й з масовим використанням відкритого вогню, зокрема свічок і лампадок.

 

Корабельний районний відділ у м. Миколаїв ГУ ДСНС України у Миколаївській області звертається до всіх жителів району з проханням: не забувайте правила пожежної безпеки! У тому числі, під час святкування Великодня.

Під час освячення паски подбайте про те, щоб запалена свічка не торкалась поліетилену або кошика. Будьте обережні з вогнем, щоб уникнути травмування людей та виникнення пожежонебезпечної ситуації.

Готуючи святкові страви, не забудьте про правила безпеки при експлуатації газових та електричних приладів. Не залишайте дітей наодинці, особливо коли в оселі горить газ або свічка.

Під час відпочинку на природі не залишайте палаючі вогнища, гасіть недопалки від сигарет, щоб уникнути пожежі. У разі виникнення пожежі телефонуйте «101» або 53-09-55.

Будьте обережні, дотримуйтесь елементарних правил пожежної поведінки, щоб свято не перетворилось на трагедію!!!

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Неплохо сработанно, так бы теперь на каждый праздник церковный. Сильно батюшка одеяло на себя потянул.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button