Экономика

Генпрокуратура оголосила в розшук колишніх керівників заводу "Океан", підозрюваних в розкраданні 1,5 млрд. грн.

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України за результатами розслідування кримінального провадження за фактом заволодіння майном та доведенням до банкрутства публічного акціонерного товариства «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» на підставі зібраних в ході досудового розслідування у кримінальному провадженні достатніх доказів повідомлено про підозру двом колишнім керівникам підприємства у вчиненні злочинів, передбачених ст. 219 та ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, групою осіб та доведення підприємства до банкрутства).

Крім цього, в рамках кримінального провадження на підставі зібраних в ході досудового розслідування достатніх доказів повідомлено про підозру одному з арбітражних керуючих (ліквідатору) підприємства та двом керівникам юридичних осіб причетних до незаконного заволодіння майном ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах, групою осіб).

Досудовим розслідуванням встановлено, що злочинними діями вказаних осіб ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» спричинено збитки у розмірі 1,5 млрд грн.

Наразі вказаних осіб оголошено у розшук та Печерським районним судом м. Києва надано дозвіл на їх затримання.

На майно підозрюваних на підставі ухвал Печерського районного суду м. Києва накладено арешт.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Романчук первый! Можно и Казакова привлечь. Этот упырь тоже не мало уволок с завода... Так все таки кого ищут?

    1. романчука за копыта на колоду правосудия!!!
      всю Балабановку усеял домами на ворованные деньги наши гадость!!!

  2. 1,5 млрд грн. Это совпадение или такса сейчас такая - НГЗ торчит 1,5 млрд и "Океан" такую же сумму! Так кто конкретно тут и там забашлял или сп...л? Всiх колишніх керівникiв підприемств вже i не запом'ятаеш!

  3. Это уже как национальная игра какая-то: дать с@издить миллиарды, а потом оголосить в розшук и долго, долго розшукувать....

  4. А что раньше невидно было что завод разворовывают -когда уже уже нечего красть у них глаза открылись.Свисните теперь им под хвост.

  5. «Ищут пожарные, ищет милиция… ищут давно, но не могут найти» Прям как у С.Я. Маршака. А где фамилии, кто упёр 1.5 млрд.?????!!!!!

  6. Эта игра называется "Разворуй Украину", кто больше. И играют в нее властьимущие. А народу остается быть зрителями.

  7. Романчук 3,14дор!!! Почему об этом ворюге, хабарнике уже замолчали? 5,5 лямов заплатил, мразь и жирует, свинья...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button