Общество

45 пожеж вже виникло на території Корабельного району за І квартал 2017 року, - розповіли на нараді головам ОСББ та ЖЕКів

5 квітня на базі Корабельної райдержадміністрації м. Миколаєва відбулась нарада з головами ОСББ та головами підприємств, які обслуговують житловий фонд міської комунальної власності.

Представник Корабельного районного відділу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області доповів до відома присутніх статистику виникнення пожеж, причини їх виникнення та заходи, спрямовані на попередження пожеж в житловому секторі та на відкритих територіях району у весняно-літній період.

Головний інспектор Ольга Данілкіна розповіла про те, що у першому кварталі 2017 року на території Корабельного району м. Миколаєва виникло 45 пожеж (2016 рік – 33 пожежі (збільшення на 36, 6%), за 2015 рік – 17 пожеж (збільшення на 62, 2%), звернула увагу на тенденції збільшення кількості вогневих випадків.

Також в ході доповіді було проведено бесіду стосовно сезонних небезпек, зокрема пожеж в природних екосистемах. Доповідач акцентувала увагу присутніх на необхідності проведення покосу сухої трави поблизу будівель та уздовж доріг, обвалування земель для не допущення виникнення пожеж на відкритих територіях.

На завершення інспектор підрозділу надала рекомендації стосовно вжиття першочергових заходів, спрямованих на профілактику та недопущення виникнення пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button