Экономика

Представник ДП «СК «Ольвія» взяла участь у нараді в Міністерстві інфраструктури щодо розвитку державно-приватного партнерства

30 березня в Міністерстві інфраструктури України відбулася спільна нарада щодо розвитку державно-приватного партнерства в транспортному секторі, а саме підготовки до реалізації пілотних проектів з концесії у портах: «Ольвія», «Чорноморськ» і Херсонський МТП.

«Ольвия»: привлекательность — в универсальности. О концессии в портах из первых уст: что говорят менеджеры проектов

Нарада проходила під головуванням заступника Міністра інфраструктури України Надії Казначеєвої, за участю представників міжнародних організацій, органів виконавчої влади, Проектного офісу «SP 3ILNO» та керівників державних підприємств, визначених для реалізації проекту концесії.

Від Миколаївського держпідприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» участь у цій нараді взяла заступник директора з економіки та фінансів Ольга Майстренко.

Вырисовываются сроки по процессу концессии ГП «СК «Ольвия»

Метою даної наради було обговорення можливих шляхів фінансування робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування міжнародними фінансовими організаціями та подальше структурування проектів.

Нагадаємо, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян так казав про державно-приватне партнерство: «Ми доведемо, що за цим велике майбутнє».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button