Общество

Крадіям Поліщуку та Мішуренко Корабельним райсудом призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 3 та 6 років

13.03.2017 року Корабельним районним судом міста Миколаєва постановлено вирок за вчинення  таємного викрадення чужого майна (крадіжку), вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у сховище, засудженими Поліщуком А.А. та Мішуренко В.І.

В судовому засіданні встановлено, що 04.06.2016 року обвинувачені Поліщук А.А. та Мішуренко В.І., діючи за попередньою змовою, перелізши через паркан, проникли на територію ТОВ «ЦЕНТР ТЕХНОЛОГІЙ «ВІК».

Знаходячись на вказаній території, обвинувачені зірвали замок та проникли у сховище, звідки викрали майно, після чого зникли з місця вчинення кримінального правопорушення.

Окрім того, 20.07.2016 року обвинувачений Мішуренко В.І., здійснив крадіжку у торгівельному залі ПП «ТАВРІЯ ПЛЮС». 23.07.2016 року обвинувачений Мішуренко В.І., знову здійснив крадіжку у торгівельному залі ПП «ТАВРІЯ ПЛЮС», однак цього разу не зміг довести злочин до кінця, так як був затриманий співробітниками охорони магазину.

Дії обвиунваченого Поліщука А.А. судом кваліфіковано за ч.3 ст.185 КК України,  йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 (три) роки.

Дії обвиунваченого Мішуренко В.І. судом кваліфіковано за ч.2 ст.15, ч.2 та ч.3 ст. 185 КК України. Враховуючи вирок Ленінського районного суду м.Миколаєва, на підставі ч.1 ст.70 та ч.4 ст.70 КК України, суд призначив йому остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 (шість) років.

На даний час вирок не набрав чинності і протягом 30 днів може бути оскаржений до апеляційного суду Миколаївської області.

    Прес-секретар Корабельного районного суду м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button