Общество

“Ти плюс я - одна сім’я!” - в дитячій бібліотеці Корабельного району відбулося літературно-музичне свято

«Рід», а від нього – «Родина»! «Родина», а від неї «народ»! А «народ» – це, безперечно, Україна і всі ми – її діти. Старі, молоді, зовсім юні й ті, хто тільки с пинається на ноги – всі.

І коли ми говоримо: «Мій рід, моя родина», – то у кожного в душі народжується щось таке тепле, ніжне, рідне та близьке. Це – рідна домівка: просторий двір, квітучий сад, криниця з чистою джерельною водою. Це – тихі пісенні вечори і сонячні росяні ранки. Це – вишиванки, це – казки і легенди, мудре народне слово. З усього цього зіткане наше життя, а ми – гілочка великого родового дерева.

“Ти плюс я — одна сім’я!” – саме під такою назвою у дитячій бібліотеці- філіі №8 двадцять третього березня пройшло літературно-музичне свято. Організували та провели його працівники відділу довідкових та інформаційних послуг. На захід завітали почесні гості, а це представники творчих родин, учні МЗОШ №54 7-А класу. У дружній і теплій атмосфері ведуча заходу Безсмертна Тетяна Олександрівна розповіла про родину та сімейні цінності.

Родзинкою свята стали дотепні жарти, цікаві вікторини та веселі конкурси, повідомляють у бібліотеці.

Бібліотекар Гавриш Надія Володимирівна провела огляд літератури: «Від батька до сина – міцна родина», ознайомила присутніх із літературою з народознавства, провела паралель між минулим та сучасністю.

Свято вдалося на славу!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button