Общество

Корабельний районний суд м. Миколаєва судив росіянина, який поцупив "iPad". Крадію доведеться "відсидіти" 5 років

15 березня Корабельний районний суд Миколаєва виніс вирок обвинуваченому в крадіжці iPad  вартістю 15 тис. грн. — раніше судимого росіянина.

Як з’ясувалося, 01.09.2016 р., близько 12:00, чоловік переліз через паркан і проник на територію домоволодіння потерпілого, потім проник через відчинену кватирку у вікні до приміщення будинку, де таємно викрав планшет торгової марки «Apple», а коли намагався покинути місце злочину зі своєю здобиччю, його побачила дружина власника планшета і почала кликати на допомогу.

Засуджений вистрибнув з житла через вікно.

«Однак, покинути територію домоволодіння не зміг, оскільки, не добігши до паркану, був затриманий чоловіком, який повалив його на землю», — сказано в тексті судового рішення.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч.3 ст.186 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців. А на підставі ч.1 ст.71 КК України до покарання, призначеного за даним вироком, — часткового приєднати невідбуте покарання за вироком Заводського районного суду м.Миколаєва від 26.09.2013 року і за сукупністю вироків визначити  остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Шарик ,пойди выпей браги и успокойся , никакой он не россиянин а обычный воровитый кацап . :-)

    1. Что , заступил на смену? Завел старую пластинку, Мыкыта тролляка. Погавкал на Шарика, получи печенюшку...

  2. За кусок пластика не стоило бы садить, он никого не убил, не изнасиловал, не покалечил. Но он забрался в чужой дом, в америке хозяин дома в целях самозащиты имеет право застрелить человека проникшего на его территорию. Парень не был опасен, раз его так легко взяли, нужно работать заставить. Считаю много дали.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button