Происшествия

За крадіжку 3 банок червоної ікри по 500 грн. із супермаркету «Таврія В» у Корабельному, чоловік заплатить штраф у 850 грн.

11 січня  в торговому залі супермаркету ТЦ «Таврія Плюс», розташованого у Корабельному районі Миколаєва по пр. Богоявленському, 234-в, чоловік, керуючись раптово виниклим злочинним наміром, спрямованим на викрадення чужого майна, шляхом вільного доступу таємно викрав товар, що належить вищезазначеному товариству, на загальну суму 1 349 грн. 82 коп., а саме: 3 банки ікри червоної «Класичний посол», солоно-мороженої, вагою 300 грамів кожна, вартістю 449 гривень 94 коп. за одну банку.

Корабельний районний суд 13 березня визнав цього чоловіком винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 КК України, та призначив йому покарання  у виді штрафу в дохід держави у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів громадян, що становить 850 гривень.

Речові докази по кримінальному провадженню: 3 банки ікри червоної «Класичний посол», що належать ТЦ «Таврія Плюс» та знаходяться на зберіганні у представника товариства, — залишити в розпорядженні володільця.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. чоловік, керуючись раптово виниклим злочинним наміром, спрямованим на викрадення чужого майна, шляхом вільного доступу таємно викрав товар

    Охренеть стиль письма)))))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button