Общество

У 2016 р. направлено до суду 580 справ щодо 1007 злочинів, вчинених у Корабельному, Інгульському та Вітовському районах

Упродовж 2016 року Миколаївською місцевою прокуратурою №2 здійснювалось процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у понад 16 тисячах кримінальних проваджень, які розслідувались слідчими Корабельного та Інгульського відділів поліції та Вітовського відділення поліції.

За результатами досудового розслідування закрито 10443 кримінальні провадження, направлено до суду 580 кримінальних проваджень щодо 1007 злочинів, вчинених на піднаглядних територіях.

Прокурорами Миколаївської місцевої прокуратури прийнято участь у розгляді Корабельним та Ленінським районними судами м. Миколаєва, Жовтневим районним судом області 802 проваджень, у 465 кримінальних провадженнях за цей час ухвалено вироки.

У 2016 році до місцевої прокуратури надійшло 1082 звернення громадян, з яких 856 розглянуто безпосередньо місцевою прокуратурою, 218 направлено для розгляду за належністю до органів, до компетенції яких відносяться порушені у зверненні питання.

Крім того, місцевою прокуратурою здійснено 156 виступів у засобах масової інформації.

З позитивних результатів роботи Миколаївської місцевої прокуратури також слід відмітити, що у минулому році місцевою прокуратурою пред’явлено 31 позов на 3,8 млн. грн., з яких 20 на 3,7 млн. грн. – у сфері земельних відносин, задоволено позовів на 4,4 млн. грн. Повернуто державі незаконно переданих у приватну власність земель державного лісового фонду в урочищі «Жовтневе» («Маяк») у місті Миколаєві на 3,4 млн. грн.

Про це повідомили у Миколаївській місцевій прокуратурі №2 (керівник — Євген Іванович Рябий).

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що суд розгляне позов прокуратури ПРО ЗНЕСЕННЯ незаконно побудованого «на Маяку» особняка головного Миколаївського екоінспектора.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Если его не били - пусть покажут видео с камер полицейских. Все же пишется видео, звук. Есть что скрывать?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button