Общество

Біля палацу культури «Корабельний» провели суботник

З настанням весни оживає не тільки природа, а й усе навколо: починають з’являтися бруньки на деревах, пробиваються пагінчики перших квітів, яскраво світить сонце…

Для того, щоб така краса була ще гарнішою і помітнішою, у минулу п’ятницю, 17 березня, з метою поліпшення санітарного та естетичного стану території ММПК «Корабельний» у зв’язку із закінченням осінньо-зимового періоду дирекція та працівники закладу культури провели загальний суботник з благоустрою прилеглої території закладу культури.

Були прибрані прилеглі зони зі сторін вулиць Новобудівна та Остапа Вишні, а також площа перед ПК та прилегла до неї територія, а ще внутрішній двір закладу культури.

За результатами суботника дирекція ММПК «Корабельний» висловила подяку усім працівникам, які долучилися до прибирання прилеглої території та наведення ладу на ділянках, та всі із піднесеним настроєм (після трудотерапії) розійшлися по своїм робочим місцям продовжувати працювати.

Максим КОРОВАЙ, заступник директора
з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. субботник работники Дворца культуры проводили без дополнительной оплаты, в рабочее время. территорию убирали только ту, что ещё осталась в пользовании ДК, инициативная группа по восстановлению имущественного комплекса ДК тоже убирала территорию. как раз тот участок, который пока ещё принадлежит церкви. естественно, поп нам ничего не платил. да и не ради денег мы это делали, не смотря на "падение памятника дедушке Ленину", ещё есть люди, готовые делать что-то для других бесплатно. к обеду появился и сам поп. его работники сгрузили в прицеп мусор, который утром собирали в кучки работники ДК,

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button