Общество

Розбійників, які за допомогою канцелярського ножа відібрали у парубка телефон, засуджено на 8 та 8,5 років позбавлення волі

2 березня Корабельним районним судом міста Миколаєва постановлено вирок за вчинення нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, засудженими Ручкою О.Р. та Ролею М.А.

В судовому засіданні встановлено, що 14.03.2016 року, обвинувачені Ручка О.Р. та Роля М.А., знаходячись поблизу гуртожитку Вищого професійного училища №7, переслідуючи корисливий мотив, почали вимагати від потерпілого Ніконова М.О. передання належного йому мобільного телефону, демонструючи при цьому канцелярський ніж та погрожуючи останньому застосуванням фізичного насильства, яке є небезпечним для його життя та здоров’я. Потерпілий, побоюючись за своє здоров’я та реально сприймаючи погрозу, віддав вказаним особам належний йому мобільний телефон.

Дії обвиунваченого Ручки О.Р. судом кваліфіковано за ч.2 ст.187 КК України, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 (вісім) років.

Дії обвинуваченого Ролі М.А. судом кваліфіковано за ч.2 ст.187 КК України. На підставі ст.71 КК України, суд вирішив приєднати покарання Ленінського районного суду м.Миколаєва та призначив йому остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 (вісім) років 6 (шість) місяців.

На даний час вирок не набрав чинності і протягом 30 днів може бути оскаржений до апеляційного суду Миколаївської області, — повідомляє прес-секретар Корабельного районного суду м. Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Это нормально! Токо почему-то чинуши-ворюги за воровство ничего не получают! А воруют они миллионами...

  2. Потерпевший накрутил))))))) Потерепевший и сам на гоп-стоп пошел)))) по закону военного времени - к стенке. тогда и на улице разбоя станет меньше

  3. Надо вначале думать, когда что то делаешь. А не потом дядечка простите я больше не буду. Поймали - получи [censored] а потом в суд.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button