Общество

Волонтер із Корабельного Сергій Сагайдак розповів про свою діяльність

Волонтерська діяльність Сергія Сагайдака розпочалася з того, що до нього по допомогу звернувся товариш, якого мобілізували до армії.

Допомога одному бійцю переросла в поміч всьому підрозділу.

Спачатку допомагав сам і підтягував своїх знайомих і друзів.

Якось повістка з воєнкомата прийшла і самому Сергію. Тоді, щоб відправити все необхідне бійцям на передову, їздив по  рази на тиждень.

«Воєнком питає: а ти що, волонтер? — А я навіть слова цього не розумів, ну, кажу, навєрно волонтер. — Все, каже, займайся, служити зараз є кому», — згадує Сагайдак.

Сергій каже, що він — «одиночка».

«Сам сів, сам поїхав… Тоді потрібно було все абсолютно: від берців, форми, бронніки, каски…», — розказує Сагайдак про те, що з 2014 року сам возив допомогу в АТО.

Сьогодні потрібні специфічні речі, одяг і продукти вже не потрібні. Але і люди стали менше жертвувати на армію, — відзначає Сергій.

Волонтер Сергій Сагайдак — герой чергового випуску програми «Пам’ять священна» (автор — Марія Савицька), згадує, що неодноразово попадав під обстріли. Його навіть 4 години протримали в полоні сепаратистів. Він і зараз дивується, що його відпустили.

Нагадаємо, волонтера з Корабельного району Сергія Сагайдака нагородили медаллю «За содействие ВСУ».

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Постойте постойте, а что это на нём ?????? О боже нет, не может быть . Да ну ну не может же герой носить форму окупанта . Да ну я не верю стойте сейчас глаза протру мылом ,ща секунду . Блин да как так то, неужели это и впрямь форма ДУБОК . Краткий экскурс в историю ( «Дубок» (також «Бутан») — трикольоровий військовий камуфляж, розроблений для Збройних сил СРСР у 1984 році. Після розпаду СРСР використовується Збройними силами України.
    Кольорова схема «дубка», так звана «амеба», складається з світло-зеленого фону, на який нанесені плями зеленого та коричневого кольору. Камуфляж призначений для розмиття силуету на далеких та близьких дистанціях. )
    А теперь ещё раз РОЗРОБЛЕНИЙ ДЛЯ СИЛ СРСР 1984 . Да как тебе не стыдно носить форму окупанта .
    А теперь серьёзно что товарищ новой формой не одарили в благодарность а ????? Даже теперь тебя СРСР ОДЕВАЕТ . ДА лопухнулся так лопухнулся .

    1. Да хоть красные трусы с серпом и молотом носит!!! Это никак не уменьшит его заслуги перед Украином и ребятами в окопах. Он что, красоваться туда пришел? Или форму демонстрировать? И при чем тут СССР? Патент у СССР на такой комуфляж? Или после СССР резко перестали такие ткани делать? То, что было пошито при ссср уже давным давно сгнило в шахтах Донбасса. Так что гуляй лесом, любитель Пукина и сссрии)

      1. А чего же этот х е р о й - защитник-полотер не защитил на днях ребенка в парке от пьяной тетки?!

        1. Ленка-поломойка, а почему ты не заступилась за ребенка ??? И не защитила от пьяной тетки??? Или ты х е р о й к а только на невидимом фронте?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button