Общество

Тиждень англійської мови пройшов у школі в Корабельному районі. Учні відзначили і День Святого Патрика

У школі проходив тиждень англійської мови, протягом якого було проведено ряд заходів для учнів різних вікових груп. Метою проведення тижня англійської мови стало удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, — повідомили в управлінні освіти Миколаївської міськради.

В понеділок під керівництвом вчителя англійської мови Єреш О.В. проведено радіолінійку «Англійська – це цікаво, англійська – це весело!», яка відкрила тиждень англійської мови та познайомила учнів школи з планом проведення тижня.

У вівторок для учнів 5-11 класів проведено вікторину з англійської мови «Iammisterknow-all». Учні відпрацьовували фонетичні навички, вчилися розуміти іноземну мови в ігрових ситуаціях, розвивали вміння застосовувати вивчені лексичні одиниці та граматичні структури в конкретній ситуації, проявили цікавість до культури, історії, традицій англомовних країн та вчилися працювати в команді. Серед учнів 3-4 класів проведено І етап предметної олімпіади з англійської мови. Переможцями стали:
І місце: Василенко Олександра (3-Б),
ІІ місце: Трохименко Марія (4-А),
ІІІ місце: Солоїденко Іван (4-А), Авраменко Діана(4-Б), Томченко Валерія (3-Б).


Учні 6-8 класів здійснили віртуальну подорож визначними місцями Лондона та продемонстрували свої краєзнавчі знання у вікторині «London», яку підготували учні 6 класу разом із вчителем англійської мови Єреш О.В.. Учні 2-х класів брали участь у конкурсі малюнків «Мій Лондон». Переможцями в цьому конкурсі стали наступні учні: Фадейчук Руслан (2-А клас), Білий Денис (2-Б клас). Серед учнів 1 класу проведено конкурс малюнків «Улюблена літера англійського алфавіту».

17 березня  в ЗОШ № 47 вчителі англійської мови: Жданова О.С. та Ереш О.В. провели нестандартний урок-свято, що присвячене Дню Святого Патрика.

Мета свята: розвиток у дітей інтересу і бажання дізнатися про культуру та традиції народів англомовних країн; розвиток особистості дитини через вивчення культури, традицій народу; створення у дітей радісного, святкового настрою; розвиток вміння слухати музику, рухатися під музику; демонстрування знань, набутих дітьми під час занять англійською мовою; засвоєння нового лексичного матеріалу; виховування поваги до товаришів, прагнення працювати злагоджено та дружно в команді.

Клас був поділений на 4 команди. Учням було запропоновано виконати ряд завдань, які вони із великим задоволенням виконували. Під час змагання перемогла дружба. На святі панувала дуже радісна та приємна атмосфера.

Мета проведеного заходу була досягнута, адже учні закріпили свої знання з англійської мови, спробували свої сили у різноманітних конкурсах та працювали дружно в команді.

Вчителі англійської мови постійно підвищують свій методичний рівень. А саме, 1 березня взяли участь у семінарі для викладачів англійської мови «PresentationSkills» у м. Одеса. Також, під час тижня організовано виставку учнівських зошитів з англійської мови, яка відбулася у четвер та виявила учнів, які найкраще ведуть зошити. Ними стали: учениця 5 класу Сорокопуд Аліна та учениця 4-А класу Фейчер Валерія. З метою узагальнення знань учнів про особливості і традиції англійського чаювання, виховання в учнів інтересу до пізнання історії та культури інших країн і народів, дотримання етикету за столом у п’ятницю вчитель англійської мови Жданова О.С. провела в 7 класі нестандартний урок «Tea Drinking».

І на завершення тижня, в понеділок, на радіолінійці учнів познайомили з результатами конкурсів та вікторин. Найактивніші учасники та переможці отримали нагороди.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button