Происшествия

ДТП у Вітовському районі: дві вантажівки зіткнулись та загорілися - гасити прибули 5 одиниць техніки та 20 рятівників

17 березня о 12:49 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» у Вітовському районі (близько 10 кілометрів від в’їзду в м. Миколаїв).

Рятувальників сповістили очевидці, які повідомили, що зайнялись два вантажних автомобіля.

За вказаною адресою прибули відділення 4-ї, 5-ї та 16-ї Державних пожежно-рятувальних частин та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

По прибуттю  з’ясовано, що пожежа виникла в результаті зіткнення двох вантажних автомобілів DAF з напівпричепами. В одній з автівок знаходилися горючі матеріали, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Для координації роботи на місці події працювала мобільна група на чолі з т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

 

О 13:37 пожежу локалізовано на площі 40 кв.м та о 14:50 ліквідовано. Для забезпечення проїзду на даній ділянці траси додатково залучалась спеціальна техніка.

[do_widget id=text-16]

 

В результаті події ніхто не постраждав.

На місці працювали 5 одиниць техніки та 20  чоловік особового складу.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. На разбросанных коробках написано PULVER что в переводе с немецкого - порошок - порох - деньги. Так что же они там возят такое опасное и не смогли довезти в город Николаев?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button