Общество

Апеляційний суд скасував рішення Корабельного райсуду в справі сільсько-господарського кооперативу «Родіна»

Апеляційний суду у складі колегії суддів Куценко О.В., Маркової Т.О. і Рудяка А.В. розглянув кримінальне провадження за апеляційними скаргами прокуратури Миколаївської області та представника СГВК «Родіна 1» на ухвалу Корабельного районного суду м. Миколаєва від 12 січня 2017 року, якою обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно Белевята Я.В., обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 191, ч.2 ст. 366 КК України, повернуто прокурору.

Прокурор Николаевской области принял у себя пикетчиков,
пообещав всестороннее расследование их жалобы (ВИДЕО)

13 травня 2015 року мешканці с. Пересадівка Жовтневого району пікетували апеляційний суд Миколаївської області під час розгляду цивільного провадження, в якому їх позовні вимоги були повністю задоволені, визнано незаконним та скасовано розрахунок пайового фонду і перелік майна під забезпечення боргів, що були зазначені у рішенні загальних зборів приватного сільськогосподарського підприємства «Родіна» від 21 грудня 2002 року.

Землю — крестьянам! Николаевский апелляционный суд
стал на сторону ограбленных селян Жовтневого района

16 березня 2017 року громада села знову прийшла на пікет під будівлю апеляційного суду з приводу розгляду апеляції у кримінальному провадженні.

Наразі, дії Белевята Я.В. органом досудового розслідування кваліфіковані, як заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою службовим становищем в особливо великих розмірах та складання завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки.

В растрате более 9 млн. грн. подозревают бывшего
руководителя сельхозкооператива «Родина»

Справа надійшла до суду першої інстанції, однак обвинувальний акт повернуто прокурору для приведення його у відповідність з вимогами кримінально-процесуального закону.

Апеляційний суд, зваживши всі наявні обставини, не погодився з ухвалою Корабельного районного суду м. Миколаєва від 12 січня 2017 року і скасував таке рішення, а матеріали кримінального провадження направив для призначення нового судового розгляду в суд першої інстанції в іншому складі суду.

Ухвала апеляційного суду внесена в Єдиний державний реєстр судових рішень, — повідомила прес-секретар апеляційного суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button