Происшествия

Відмовили гальма: в Миколаєві військовий бензовоз в’їхав у зоомагазин - одна людина загинула

17 березня о 14:59 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вул. Веселинівська мкр. Варварівка м. Миколаєва. Очевидці повідомили про те,  що автомобіль «Урал» з’їхав з проїжджої частини та врізався  у зоомагазин.

На місце прибули  чергові караули: 19 державної пожежно-рятувальної частини, аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Було встановлено, що пасажира транспортного засобу затиснуло конструктивними елементами кабіни автомобіля. Рятувальники за допомогою шансового інструменту деблокували тіло загиблого чоловіка, 1990 р.н.

В результаті ДТП загинув матрос-контрактник, 1990 року народження, який сидів на пасажирському сидінні бензовоза.

Для запобігання пожежі пального (5 т дизельного палива), яка знаходилась  у цистерні транспортного засобу, вогнеборці створили ізолюючий шар із повітряно-механічної піни.

До ліквідації наслідків ДТП від Головного управління ДСНС України у Миколаївській області залучалось  3 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу.

На місці додатково працювали: слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, екіпаж патрульної поліції та працівники  швидкої медичної допомоги.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

    1. Зато видели жо.у Кремля , куда только твой Кремль не залазит , там всегда жо.а. :-)

  1. К сожалению самая распространенная проблема у ВСЕЙ укр. военной техники это неисправные тормоза! По документам там стоят новые компрессора, а на самом деле имеем то что имеем (сам в армии катался на урале без тормозов). Одно не понятно зачем в здание вьезжать, в таких случаях втыкается пониженная и накатом, не думаю что он разогнал тот грузовик больше 80 км

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button