Общество

Про методи контрацепції та діагностику захворювань розповіли спеціалісти ВЦРЛ, оглянувши мешканців Грейгово

Вітовська ЦРЛ організувала бригаду вузьких спеціалістів з метою приближення медичної допомоги до сільського населення, вчасного виявлення патології мешканців району.

Щотижня згідно затвердженого графіку бригадою у складі кардіолога, невропатолога, хірурга, ендокринолога, гінеколога, офтальмолога, отоларинголога проводиться обстеження населення в лікувально-профі лактичних закладах району.

Головний лікар Вітовської ЦРЛ Юрій  Богатий, повідомив, що 14 березня проведений плановий виїзд бригади спеціалістів лікарні в Грейгівську амбулаторію ЗПСМ. Обстежено та проконсультовано – 67 чол., проведені бесіди на теми: «Раннє виявлення глаукоми», «Діагностика захворювань щитоподібної залози», «Бар’єрні методи контрацепції».

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Знамените Грейгове , чи не про це село не так давно писали , що жуліки там безкарно ріжуть лісосмуги , продають дрова і діляться з головою сільради ?

  2. Про цэ . Именно на территории Грейговского сельсовета ударными темпами уничтожаются лесополосы .Через год-два пылевые бури снесут весь плодородный слой с полей и будем сосать йух . Уничтожается защита от пылевых бурь и никому нийуха не надо , ни продажным ментам ни продажной прокуратуре .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button