Спорт

Футбольна команда прокурорів – срібний призер зимової першості міста Миколаєва

 

Аматорська футбольна команда працівників органів прокуратури Миколаївської області «Ольвія» у чесній та наполеглевій боротьбі серед 13 команд виборола ІІ місце у І лізі зимової першості м. Миколаєва.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

У ході першості команда прокурорів загалом забила 21 гол та пропустила лише 6, що є одним з найкращих результатів по пропущеним м’ячам.

Змагання проводилися Федерацією футболу України в м. Миколаєві у період з 20 листопада 2016 року по 12 березня 2017 року на футбольному полі Центрального міського стадіону зі штучним покриттям.

Ця перемога відбулася завдяки злагодженій грі таких працівників органів прокуратури Миколаївської області як: Чепіженко О.С. (заступник керівника Миколаївської місцевої прокуратури №2, розташованої в Корабельному районі), Бондар О.В., Мерімерін К.Г., Наливайченко О.П., Поліщук В.С., Хомік І.І., Хомік М.І., Бурбан І.Т., які, не рахуючись з вільним від основної роботи часом, власним прикладом пропагують здоровий спосіб життя.

Наразі до тренувань з футболу долучаються і інші працівники органів прокуратури Миколаївщини.

Колектив прокуратури Миколаївської області щиро вітає своїх колег-футболістів та бажає і надалі нових досягнень на професійній та спортивній нивах.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button