Общество

Незважаючи на зайнятість, приділяйте увагу своїм дітям! Про профілактичні огляди учнів шкіл Корабельного району

Шановні батьки! Адміністрація КЗ «ЦПМСД №7» повідомляє, що постійно  проводиться профілактичний огляд учнів загальноосвітніх шкіл Корабельного району.

Запрошуємо проходити профілактичний огляд дітей в сімейних амбулаторіях, починаючи вже зараз, щоб не виникали черги до лікарів влітку.

«Такого еще не было!» Житель Корабельного вызвал полицию, чтобы не дать врачу выйти из семейной амбулатории (ВИДЕО)

Здоров’я  Ваших дітей – у ваших руках! Краще попередити патологічні стани, та слідкувати за фізичним розвитком своїх дітей, а ніж потім лікувати сколіози, порушення постави та порушення зору. Вчасно обстежувати своїх дітей на флюорографі, здійснювати профілактичні щеплення з метою запобігання  небезпечних хвороб, такі як: туберкульоз, правець, поліомієліт, дифтерія.

Початок весни провокує зниження гемоглобіну, так як організм дитини не отримував достатньо вітамінів з їжею взимку, тому  профілактично потрібно провести обстеження на загальний аналіз крові.

Шановні батьки, незважаючи на зайнятість, приділяйте увагу своїм дітям. Проходження профілактичних оглядів вчасно – запорука збереження здоров’я наших дітей. Відвідуйте своїх дільничних педіатрів та сімейних лікарів амбулаторій разом зі своїми дітьми.

[do_widget id=text-16]

 

Наші діти зараз, як ніколи, потребують уваги, тому що зросли навантаження на підростаючий організм: малорухливий спосіб життя (багато часу проводять за комп’ютером), несприятлива екологія та тютюнопаління – це ті чинники, які впливають на стан здоров’я наших дітей.  Проходження профілактичних оглядів допомагає вчасно виявити початок змін у стані здоров’я.

Адміністрація КЗ «ЦПМСД №7» запрошує відвідувати центр для профілактичного обстеження ваших дітей на протязі року.

 Заступник головного лікаря КЗ «ЦПМСД №7»
з  охорони дитинства та материнства Долгова А.Г.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button