Общество

Рятувальники нагадали мешканцям Корабельного району про правила безпеки

14 березня у Корабельному та Заводському районах міста Миколаєва рятувальники озброївшись наочною агітацією провели рейди та поспілкувалися із місцевими мешканцями стосовно основних причин виникнення пожеж у зимовий та весняний періоди, нагадали правила безпечної поведінки у побуті, розповіли про наслідки, до яких призводять загорання.

Також, під час бесід, рятувальники довели до відома містян статистику пожеж на території Миколаївської області, загибелі та травмування людей, — повідомили у ГУ ДСНС в області.

Рейдовики зробили акцент на небезпеці розведення вогнищ на відкритих територіях, під час прибирання прибудинкових територій, при спалюванні сухої трави та сміття. Крім того, рятувальники поспілкувалися із маленькими городянами, які на момент візитів перебували вдома, розповіли про проблему виникнення пожеж через дитячі пустощі з вогнем. Фахівці Служби порятунку нагадали дітям про небезпеку ігор із сірниками, запальничками, свічками тощо та розповіли про наслідки, до яких можуть призвести подібні забавки.

Загалом протягом рейду охоплено близько 20 родин, які отримали багато корисної та цікавої інформації, мали нагоду поставити запитання, що їх цікавили та отримати кваліфіковані відповіді.

На згадку про зустріч співробітники ДСНС залишили інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням правил пожежної безпеки та екстреного номеру Служби порятунку «101».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Люди, к кому обратиться, сосед нанес кучу хлама, мусора на межэтажные площадки быстро возговающего!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button