КультураОбщество

Колективи Палацу культури "Корабельний" привітали жінок-захисниць у військовій частині А3767

7 березня за підтримки адміністрації Корабельного району, за ініціативи управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, в рамках надання шефської допомоги колективи художньої самодіяльності Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» (директор — Олексій Чебан) із творчим візитом завітали до військової частини А3767, щоб привітати жінок-захисниць зі святом весни, ніжності і кохання – Міжнародним днем прав жінок і миру.

Яскрава концертна програма залишила багато приємних вражень.

Протягом свята звучали теплі слова привітань та побажань від сильної половини людства ніжним, та водночас сильним жінкам-військовослужбовцям, які роблять значний внесок у розвиток української армії.

 

Чудовий настрій дарували ліричні пісні та запальні танці, а тепла атмосфера, яка панувала у залі,  пробудила у душі кожного довгоочікувану і таку бажану  весну!

Максим КОРОВАЙ, заступник директора
з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Дуже слушне зауваження. та, незважаючи на це, жінок у гарнізонному клубі вистачало, просто поки вони причепурювалися, ми зробили загальне фото, на якому дільшість чоловіків. А з жінками ми й так добре поспілкувалися і залишили їх гарні обличчя в своїй пам*яті. А Вам, шановний Професоре Шаріков, краще б було на іронізувати, а зробити щось приємне для жінок-захисниць, наприклад, підготувати якусь вітальну листівку чи творчий номер!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button