Общество

На полігоні Нацполіції в Матвіївці пройшли практичні заняття підрозділів територіальної оборони Миколаївщини

На полігоні Національної поліції в Матвіївці пройшли перші цьогорічні практичні заняття з особовим складом підрозділів територіальної оборони Миколаївської області. Участь в них взяли 111 чоловік з підрозділів Інгульского, Корабельного, Центрального районів Миколаєва.

З привітальним словом до резервістів звернувся голова облдержадміністрації Олексій Савченко.

«Сьогодні, коли країна вибудовує свій бойовий потенціал, коли хлопці на сході ціною свого життя відстоюють незалежність нашої Держави, ми по крупиці відновлюємо оборону Миколаївщини. Я пишаюся, що ви є, і разом з вами здатний відстоювати незалежність нашої країни. Ми є народ, ми є нація!», — наголосив очільник області.

 

Голова ОДА відвідав всі учбові місця полігону, де резервісти проходили навчання – з військово-медичної, інженерної, тактико-спеціальної, вогневої підготовки.

Такі навчання підрозділів територіальної оборони Миколаївщині заплановано проводити кожні два тижні.

 

Наступні Олексій Савченко запропонував присвятити Дню українського добровольця, який вперше буде відзначатися 14 березня:

«Пропоную провести цей день не в урочистостях, а на полігоні, — сказав голова ОДА. — Відзначимо його на широкомасштабних дводенних навчаннях територіальної оборони. Разом з головами РДА та їхніми людьми – по 30 резервістів з кожного району. Запросимо громадськість. Щоб люди та діти бачили, як їх земляки та батьки готові навчатися захисту своєї землі  та витримувати непрості польові умови військового життя», — зазначив Олексій Савченко.

Голова ОДА подякував  Миколаївському обласному військовому комісаріату за проведення навчань, — повідомили в ОДА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Я пишаюся, що ви є, і разом з вами здатний відстоювати незалежність нашої країни. Ми є народ, ми є нація!», — наголосив очільник області.
    Хотелось бы уточнить в каком качестве миллионер Савченко собрался отстаивать независимость страны. В качестве посылающего на убой "полководца"?
    Человек укравший у народа Украины 40 лимонов баксов никогда не станет частью нации, между ним и народом навсегда останется огромная пропасть.
    Савченко - раздай наворованные деньги людям и тогда может быть ты станешь тем кем себя тут приподносишь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button