Происшествия

В Корабельному районі патрульні за 1 годину затримали 2-х наркоманів

Близько 10-ої години на проспекті Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Transporter. Під час спілкування з 37-річним водієм інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння.

В подальшому під час проведення поверхневої перевірки транспортного засобу охоронці порядку попросили водія показати вміст газети, яка знаходилась в салоні авто. Виявилось, що в ній знаходилась рослинна речовина зеленого кольору з характерним запахом коноплі, — повідомляє патрульна поліція.

 

На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції, а до їх приїзду склали на водія адмінматеріали за керування авто в стані наркотичного сп’яніння.

Близько 11-ої години інший екіпаж під час патрулювання побачив невідомого чоловіка, який при наближенні інспекторів кинув на землю медичний шприц з коричневою речовиною.

Зі слів 43-річного чоловіка, в шприцу знаходиться наркотична речовина, яку він придбав для власного вживання. На місце події охоронці порядку викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Это проводилась спортивная игра - развлечение среди полицейских, под названием "Поймай наркомана" игра проводится на время, причем выбираются самые жирные наркоманы из толпы нариков бегающих по району. На машинах полиции потом рисуются шприцы по количеству пойманых нариков. Одно из условий игры, это делать вид что нариков очень тяжело искать.

  2. Не наркоманов нужно задерживать ,а точки закрывать.....Хотя сами норы прибыли не приносят только и их и остаеться ловить:))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button