ОбществоПроисшествия

Поліція Вітовського р-ну розшукала 32-річну мати, яка покинула своє немовля. Записка про хворобу - вигадка

Раніше повідомлялось, що 29 січня 2017 року до Вітовського відділення Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію до закладу немовля.

Було з’ясовано, що новонароджену дитину знайшли у під’їзді будинку у с.Первомайське.

До приїзду медиків немовля, яке було загорнуте у ковдру, мешканці занесли до однієї з квартир.

«Прошу меня понять», — женщина оставила новорожденного ребенка в подъезде

Лікарі, оглянувши «знахідку», не виявили ознак переохолодження. Дівчинка, яка за висновками експертів, народилась дві — три доби тому, отримала необхідну допомогу і перебуває у стабільному стані.

«У меня рак последней стадии, а муж — алкоголик»,
— женщина, бросившая ребенка (видео)

Слідчим підрозділом було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.135 КК України «Залишення в небезпеці», санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

У результаті злагоджених дій дільничних офіцерів поліції – проведеного подворового обходу ввіреної території та ретельної перевірки обліків вагітних, правоохоронці встановили 32-річну матір-зозулю, яка наприкінці 2016 року разом із родиною переїхала жити до Миколаївської області, — повідомив відділ комунікації поліції  Миколаївської області.

Коли поліцейські прийшли до домівки підозрюваної та запитали, чи була вона вагітна протягом останніх декількох місяців, жінка відповіла, що вже має двох дітей та у цьому році не народжувала.

Вже у відділенні поліції, зрозумівши, що обдурити ні правоохоронців, ні лікарів не вдасться, 32-річна зловмисниця зізналась у скоєному та розповіла, що вагітність свою приховувала навіть від чоловіка. А коли той питав, чи вагітна – усіляко переконувала його, що ні. У ніч, коли чоловік був на роботі, а діти вже спали, жінка самостійно народила маля, а через декілька годин, загорнувши дитя у простирадло, віднесла його до під’їзду одного з будинків, залишивши біля дверей.

[do_widget id=text-16]

 

Зі слів підозрюваної, текст записки вона повністю вигадала, адже онкологічного захворювання вона не має та й чоловік не зловживає спиртними напоями, а зробила це виключно для того, щоб розчулити людей, які знайдуть її доньку та, можливо, не будуть шукати її.

Наразі жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину та призначено ряд експертиз, які встановлять родинні зв’язки 32-річної підозрюваної та знайденої дівчинки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Идиотка! Муж не пьет, работает, двое детей - что еще надо? Нафиг ребенка выкидывать?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button