Происшествия

В Корабельному районі в багнюці застрягла карета швидкої медичної допомоги

28 лютого о 07:50 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в багнюці по вул. Єсеніна, що в Корабельному районі міста Миколаєва, застрягла карета швидкої медичної допомоги.

За вказаною адресою виїхало відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. По прибуттю було встановлено, що під ранок лікарі направлялися на виклик, однак машина застрягла. До хворого було направлено іншу бригаду. Після спроб впоратись самостійно, лікарі звернулися до рятувальників. За допомогою лебідки співробітники Служби порятунку витягли карету швидкої та відбуксирували її на твердий ґрунт, де водій зміг самостійно продовжити рух.

Для надання допомоги було задіяно 1 одиницю техніки та 4 чоловіка особового складу, — повідомили в ГУ ДСНС Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Однозначно во всём виноват Путин, это он скорую в багнюку затянул, даже местные кастрюлепитеки всё это видели и об этом отписывались в Фейсбуке.

  2. Не может быть! Цуканов и целая администрация день и ночь благоустраивает Корабельный район! Однозначно- Путин виноват!

  3. Яркий пример работы городской власти по благоустройству дорог и заботы о здоровье и жизни своего народа. Слава розграбленной Украине¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  4. Посміявся . Задрипану ГАЗель назвали каретою . :-) Та на ній цеглу возити а не людей . РАФіки для перевезення хворих були у сто разів кращі .

    1. Xyли ты ржёшь, йододефицитный? Не нравится тебе ГАЗель, так купи тот же Спринтер, хотябы бэушный, перегоним его, оплати рамтаможку и т.д., купи оборудование, далее оплати работы по установке этого оборудования и с чувством выполненного долга подари достойную карету скорой помощи нашей больнице.
      Правда Спринтер в этом болоте никогда не застрянет, а всё потому, что он туда попросту даже не доедет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button