Спорт

Патрульний, що працює в Корабельному, переміг у тенісних баталіях в Миколаєві та поїде на всеукраїнські змагання

27 лютого пройшли фінальні змагання з настільного тенісу серед патрульних поліцейських Миколаєва.

До цього вихідними днями визначались по два кращих гравці від кожного батальйону та апарату Управління. Сьогодні ж 10 гравців обирали найкращого. В двох групах практично всі ігри відбувались у безкомпромісній боротьбі, а от у півфіналах боротьби не вийшло.

Так, в першому півфіналі старший інспектор з професійної підготовки Олександр Піщанський переграв начальника відділу кадрів Віктора Чорнобривця з рахунком 3:0. З таким же рахунком закінчилось протистояння інспектора 2 роти 4 батальйону (патрулює Корабельний район Миколаєва) В’ячеслава Короля та інспектора 2 роти 1 батальйону Володимира Крамара.

Фінальна ж гра була без сумніву найкращою на турнірі. Гравці виграли по дві партії і вирішували все в останній — п’ятій. В ній удача була на боці В’ячеслава Короля, який з рахунком 11:9 переміг Олександра Піщанського та здобув загальну перемогу.

 

Слід додати, що в жіночому фіналі перемогу також здобула представник 4 батальйону. Так, в фіналі інспектор 1 роти Ганна Мирна з рахунком 2:1 переграла інспектора 1 роти 1 батальйону Інну Волобоєву.

Бажаємо удачі В’ячеславу Королю, Олександру Піщанському та Ганні Мирній, які тепер будуть представляти миколаївських патрульних на всеукраїнських змаганнях!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button