Общество

У дитсадку № 110 в Корабельному районі розказали дітям про вогонь і безпеку

23 лютого співробітники Корабельного районного відділу спільно з представниками місцевої пожежної охорони Вітовського району та учасниками «Миколаївської обласної дитячої спілки ДЮП — Блискавка» завітали до дошкільного навчального закладу № 110 Корабельного району та в рамках профілактичної акції познайомили дітлахів із поняттям вгонь та його небезпекою.

Під час програми організатори розповідали про пожежі та причини їх виникнення, про те, що не можна гратися сірниками, запальничками та пояснювали чому, про те, за яких умов вогонь є нашим другом, а за яких – ворогом та багато іншого. Також, в театралізованій формі, учасники «Блискавки» розповіли дітям про те, що таке пожежний щит та його комплектацію, зазначили для чого потрібен кожен із перелічених предметів.

А в рамках ігрової частини зустрічі, діти отримали змогу відчути себе справжніми пожежними, приміряти елементи бойового одягу та продемонструвати свої знання та навички в питаннях протипожежної безпеки? повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Зустріч пройшла у дружній та веселій атмосфері, а на згадку рятувальники подарували дошкільнятам невеличкі сувеніри та наліпки із символікою Служби порятунку та екстреним номером Служби порятунку 101!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button